• Certifikati, uređivanje slika bilo šta vezano za rad u dizajnerskim alatima
    GRAFIČKI IDENTITET?
    Naručite izradu logotipa, bannera, web design ili bilo kakav grafički-digitalni rad po vašoj zamisli
  • #1 u BiH po stvaranju i plasiranju ideja za klijente širom svijeta. Kontaktirajte nas i investirajte pametno uz stručnjake.
  • Kada je brend dizajn dobro osmišljen i napravljen, on predstavlja Vaše korporativne ciljeve i viziju.
  • Vi zamislite, mi pretvorimo u djelo! Jednostavno je!
0

Oni ne griješe!

0

većinski dio tek dolazi

0

zadovoljstvo zagarantovano

0

dostupni za klijente 24/7

Najbrži način da razvijete vaš BIZNIS sa liderima >> EALEAD Technology Provjerite spektar usluga koji pružamo:

EALEAD je

Tim koji se sastoji od iskusnih dizajnera, UX i UI dizajnera, programera, web arhitekata i marketing stručnjaka. Volimo svoj posao i - što je najvažnije - svaki projekt prihvaćamo kao novu priliku da se dokažemo. Naš glavni cilj je stvoriti održive odnose između naših klijenata i njihovih kupaca.

pročitaj sve

Biznis konsultacije

Specijalizirani smo u oblasti istražvivanja tržišta, poslovnog spajanja i posredovanja, finansijskih i studija izvodljivosti, pokretanja kompanija, menadžmentu ljudskih resursa i drugim prilagođenim uslugama za uspješan biznis. Ukoliko želite pokrenuti, proširiti ili poboljšati vaše poslovanje kontaktirajte nas. KONTAKT

EALEAD Usluge

Brendiranje

Predivan logo može Vam pomoći u postizanju prepoznatljivosti na današnjem prenatrpanom tržištu. Logo mora komunicirati industriju u kojoj djelujete, Vaš proizvod, uslugu i vrijednost..više..

Web dizajn

Prilikom dizajniranja web stranice, na umu imamo UX (korisničko iskustvo), web arhitekturu, čisto korisničko sučelje (UI) odličnog izgleda, ekranu prilagodljiv dizajn, SEO, kreiranje i planiranje sadržaja te moguće buduće nadogradnje na stranici..više..

WEB Programiranje

Najviše smo ponosni na našu sposobnost stvaranja kompleksnih rješenja za svaku internet trgovinu, web stranicu, web aplikaciju i ostale online servise od samih temelja. Kada govorimo o uspješnoj poslovnoj stranici ne govorimo samo o lijepo dizajniranoj stranici, već o maloj platformi koja je prije svega brza, pouzdana, stabilna i sigurna.više..

Digitalni marketing

Digitalni marketing strategija pomaže Vam da dosegnete Vašu digitalnu publiku. Ovaj cilj se postiže izgradnjom komunikacijske platforme, kreiranjem kvalitetnog sadržaja i postavljanjem čvrstih odnosa s kupcima. Digitalni marketing povećava prodaju, svijest o brendu, praćenje brenda i povjerenje.više..

Projekti & Klijenti


Kontaktiraj nas

  • Adresa: Zmaja od Bosne BB, Sarajevo, BiH

  • Telefon: +38733864666; +387603372666

  • Email: [email protected]

Follow Us